Konu: Nurhan K'nin ilk video klibi !.... Salı Tem. 08, 2008 5:52 pm
NURHAN ABLA EYLÜL AYINDA KLIP CEKIMLERI ICIN TR DE UCACAKMIS TÖVBELER OLSUN ADLI SARKISINA KLIP CEKIYORMUS KLIB KASIM AYININ BIRINDE KRAL TV VE DIGER KANALLARDA YAYINA VERILECEKMIS COK MUTLUYUM BENCE EN GÜZEL DAMAR PARCASI TÖVBELER OLSUNDU ZATEN
NURHAN ABLA EYLÜL AYINDA KLIP CEKIMLERI ICIN TR DE UCACAKMIS TÖVBELER OLSUN ADLI SARKISINA KLIP CEKIYORMUS KLIB KASIM AYININ BIRINDE KRAL TV VE DIGER KANALLARDA YAYINA VERILECEKMIS COK MUTLUYUM BENCE EN GÜZEL DAMAR PARCASI TÖVBELER OLSUNDU ZATEN
En son nurhank-hayrani tarafından Ptsi Ağus. 04, 2008 11:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
nurhank-hayrani
Konu: Geri: Nurhan K'nin ilk video klibi !.... Salı Tem. 08, 2008 5:53 pm
§§§§§§ §§§§ §§ §
TATLISES TV'de yayinlanacakmis yayindan youtbeye video klip ekleyebilen arkadaslar varsa eklesinler ben yapamiyorum kibbbbbbbbb
djferyat
Konu: Geri: Nurhan K'nin ilk video klibi !.... Çarş. Tem. 09, 2008 10:53 am
nurhank-hayrani demiş ki:
. . . .
Duyduguma göre Nurhan abla klip çekimleri için TÜRKIYEYE uçuyormus yakinda slow parçasina klip çekecekmis acaba dogrumu ?? Ya bence dön ne olur sarkisina çeksin ya onu çok begeniyorum ben ya da vazgeçmedim'e
. . . .
album daha malatyaya gelmedı alamadım gelırse bakıcam merakdan oldum kac aydır beklıom en azından klıp cekılsede ızlesek
TUTKUN44
Konu: Geri: Nurhan K'nin ilk video klibi !.... Çarş. Tem. 09, 2008 1:07 pm
^^DJFERYAD^^bu kadar meraklı olduğunu bilmezidim ula neyse gelsin al bende senden alam param yok:D
TUTKUN44
Konu: Geri: Nurhan K'nin ilk video klibi !.... Perş. Tem. 10, 2008 11:13 am
Bu arada burda kedi kanımı içiyonuz nasıl bi yer burası ^^ beni buraya getiren arkadaşım djferyad senide kaybettik desene :p neyse site güzelimiş
sivasli-sibel
Konu: Geri: Nurhan K'nin ilk video klibi !.... Perş. Tem. 10, 2008 12:39 pm
ayy insallah klibi en kisa zamanda çikar:)=)
Ay@Z_MuR@T
Konu: Geri: Nurhan K'nin ilk video klibi !.... Çarş. Tem. 16, 2008 7:28 pm
4 gözle bekliyorum walla albümün cıkmasını duyduquma göre TR.de 22 Temmuzda baslicakmıs albüm satısları klib 20 temmuz
Kral71
Konu: Geri: Nurhan K'nin ilk video klibi !.... Ptsi Tem. 21, 2008 10:59 am
nurhank-hayrani demiş ki:
§§§§§§ §§§§ §§ §
TATLISES TV'de yayinlanacakmis yayindan youtbeye video klip ekleyebilen arkadaslar varsa eklesinler ben yapamiyorum kibbbbbbbbb
Bütün Video İzleme Sİtelerine Ekleriz Hele Bi Klip Çıksında Hallederiz.nurhank-hayrani
nurhank-hayrani
Konu: Geri: Nurhan K'nin ilk video klibi !.... Paz Eyl. 28, 2008 12:22 am
hayir klip vazgeçmedim isimli sarkiya çekiliyormus düzeltiyorummmmmm !!!